HOME
ONZE CAMPING
ACCOMMODATIES
ACTIVITEITEN
GASTENBOEK
CONTACT
ROUTEBESCHRIJVING
LINKS
PRIJSLIJST

ACTIVITEITEN EBROASIS FISHING & OUTDOOR

Ebroasis Fishing & Outdoor biedt verschillende outdoor activiteiten aan in het mooie gebied van Tarragona, Spanje. In de regio zijn er onder andere mooie wandel routes, mountainbike routes, klimrotsen, canyonings en de grote Ebro rivier die bekend staat om het (sport)vissen.


 

CANYONING

 

 Canyoning trips geschikt aan voor jong en oud. Bent u nieuwsgierig, geniet u van de mooie omgeving en wilt u een onvergetelijke ervaring mee maken? Dan is canyoning zeker een aanrader! Klik hier voor meer info.

    

 VIA FERRATA 

Via Ferrata

 

 Sportief stukje berg beklimmen, mooie wandelingen over de toppen van de bergen en genieten van het prachtige uitzicht op Tarragona. Dat is Via Ferrata! We bieden 3 verschillende Via Ferrata trips. Klik hier voor meer info.


 KANO

 

 Middagje kanoën op de Ebro Rivier? Dat kan bij ons! Met de comfortabele Sit On Tops kano's de rivier afvaren. Lekker een middagje bezig met de familie in een indrukwekkende omgeving! Klik hier voor meer info. 

  

 MOUNTAINBIKES (Via Verde)

 

In de omgeving van 'La Terra Alta' bevindt zich het beroemde fietsgebied; Via Verde. Deze staat bekend om zijn mooie mountainbike routes en de prachtige omgeving. 
Klik hier voor meer info.


 ABSEIL 30m. 

Abseil 30m.

 

Mooi stuk natuur met een mooie uitdaging boven aan de top! Eerst is het 10 minuten wandelen in een richting het hoogste punt van de berg, om vervolgens te gaan abseilen. 30 meter abseil! Wie gaat de uitdaging aan? Geschikt voor jong en oud. Klik hier voor meer info.

  

BIG CAT & CARP FISHING

Big Cat Fishing Trip

 

Zowel de enorme meervallen (tot de 2,50 meter!) en de mooie karpers worden gevangen op de Ebro rivier. Keertje (sport)vissen op de bekende Ebro rivier? Dan kan dit bij ons zowel op de camping als met een bootje, met een vis gids. Klik hier voor meer info.

 

Finca Ebroasis  | info@finca-ebroasis.nl
Top