FINCA   EBROASIS

De weervoorspelling op onze Finca 
 
 

 

 

 

 

Op ons terras kunt U genieten van een DAGMENU, elke dag vanaf 19.30 uur.

 

 

 

Ook aanwezig op het terras: 

 

 

 PROFITEER VAN ONZE VOOR - EN NAJAARSAANBIEDING OP DE SAFARI - LODGETENTEN:

 

 

 

 IN DE MAANDEN APRIL, MEI EN SEPTEMBER, OKTOBER.

 

 

 

 

 WELKOM BIJ FINCA EBROASIS

 

 

Bij het mooie dorpje Ginestar in Tarragona bevindt zich onze kleine familie boerderij  "EBROASIS", gelegen tussen de druivenvelden en fruitbomen. De finca heeft directe toegang tot de rivier EBRO. De finca heeft staanplaatsen voor tenten, caravans en beschikt over drie Safaritenten die volledig zijn ingericht.

 

 

 

Op 15 minuten rijden bevindt zich het natuurgebied "Els Ports" met haar bergketens en een prachtige natuur. Langs deze bergketens loopt de "via verde" een wandel - fietsroute. Ook kunt U genieten van de rust,natuur en de tientallen soorten vogels. Binnen een half uur bent U aan de prachtige kust, "Costa Dorado" met haar mooie stranden van Salou en Cambrils.

Voor de sportvisser een fantastische plek, bekend om zijn meerval en karper. Ook vogel liefhebbers komen hier aan hun trekken.

Onze finca heeft voldoende en schone sanitaire voorzieningen. Stroomvoorziening d.m.v  zonnepanelen, wat een beperkte hoeveelheid stroom kan leveren maar voldoende voor koeling. De finca beschikt over een eigen bron met schoon drinkwater.

In 2015 zijn we begonnen onze eigen wijndruiven te verbouwen. De syrah en de Garnacha druif, waarna we eigen wijn willen gaan produceren.

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Op 10 minuten afstand bevindt zich het dorpje Miravet met het kasteel aan de rivier. Men steekt de rivier over met een pontje.

 

Informeert U eens naar een volledig ingerichte Safaritent bij ons, geheel voorzien van alle gemakken. Overnachten op luxe wijze.

 

 

 

Of probeer een wijntoer in het Catalaanse wijngebied "PRIORAT" en "MONTSANT"

 

 

 

 

 

 Wij heten U graag van harte welkom op onze finca.