HOME
ONZE CAMPING
OMGEVING
FOTO'S  SAFARITENT
ACCOMMODATIES
ACTIVITEITEN
GASTENBOEK
CONTACT
ROUTEBESCHRIJVING
LINKS
PRIJSLIJST

TENT PLAATSEN 

  

 De finca beschikt over 10 tentplaatsen, deels in de schaduw. Het zijn ruime vakken, waardoor er geen onenigheid bestaat met de buren. 

 

 De tentplaatsen zijn verdeeld onder de schaduwbomen op de finca. De cipress haag zorgt ervoor dat u uit de wind en uit het zicht kunt kamperen. Aan de andere kant is een geweldig uitzicht over fruitbomen en in de verte de gebergtes van Tivissa. 

 

 Er zijn stroompalen verdeeld over het tentenveld waar tegen een meer prijs gebruik van gemaakt kan worden.

 

 

 

 

 

 KAMPER EN CARAVANS PLAATSEN

 

Kampers en/of Caravans plaatsen Ingang Finca

Onze finca bevat 5 vaste jaarplaatsen voor kampers en / of caravans, met elektra aansluiting.  Deze vaste jaarplaatsen bevinden zich aan het begin van de finca, vlak bij de Oase. 

 

Vlak bij de toegang van de Ebro rivier zijn meerdere plekken voor kampers, caravans en vouwwagens. Allen met elektra aansluiting. De toegang tot onze finca is vlak en goed te berijden. 

 

 

 

 

Kampers en/of Caravans plaatsen bij rivier

 Aan de achterzijde van de finca, richting de Ebro rivier bevinden zich 6 kamper, caravan of vouwwagen plaatsen met elektra aansluiting.

 

 Deze plaatsen zijn ideaal voor als u rust zoekt en wilt genieten van mooie uitzichten. Hier kunt u de kerk van Ginestar zien, de kasteel van Miravet in de verte en de gebergte van Tivissa. En is omcirkeld door groene fruitbomen en wijn druiven.

 

 De Ebro rivier is goed toegankelijk en is alleen maar bereikbaar via dit veld. 

 

 

 


 

 COMPLEET INGERICHTE LUXE SAFARI LODGE TENTEN 

Er zijn 3 safari lodge tenten op Finca Ebroasis:
Medium = max. 2 personen
XL = max. 6 personen
Deluxe = max. 6 personen 

(Klik hier voor meer info over de safari lodge tenten)

 

De luxe safari lodge tenten zijn volledig ingericht met: houten vloersysteem, vaste bedden met linnen - en beddengoed, opbergkasten, keukenblok met 4 pits gasfornuis en keukenuitrusting en een eethoek. Klik hier voor gehele intventarislijst.

 

Elke safari lodge tent beschikt over twee slaapcabines, woongedeelte en overdekt terras met keukenblok (compleet ingericht). Uw zorgeloze vakantie op maat. Voor de safari tenten is een reservering noodzakelijk. Mail ons direct om uw reservering te maken.

 

Klik hier voor beschikbaarheid en meer informatie over de safari lodge tenten.

 

 

 


 

ALGEMENE RUIMTES

Toilet gebouw
De finca beschikt over toilet - en doucheruimtes voor dames en heren met gefilterd eigen bronwater. De douches beschikken over warm water. Bij hetzelfde gebouw is er een gezamenlijke afwasruimte met een wasmachine (tegen een vergoeding te gebruiken).

 

Terras

Op terraza Ebroasis kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Hier kunt u ook alle digitale apparatuur opladen aan de stroom. Ook kunt u een drankje nuttigen en 's avonds van een dagmaaltijd genieten.

De openingstijden van het terras zijn: 08:00u - 13:00u en 16:00u - 00:00u. Op de finca is er broodservice elke ochtend.


 

Recreatie

Onze gasten hebben toegang tot de rivier om te vissen, zwemmen of om activiteiten te doen zoals kanoën. Er is een kinder speelweide voor de kleintjes halverwege de finca. De cabaña is te vinden naast het terras, waar een ping pong tafel en een tafelvoetbal staat. 

 

Ebro rivier direct aan de Camping

Zwemmen in de Ebro rivier

  

La Cabaña

La Cabaña: Ping Pong tafel + Tafelvoetbal

 

  

Speelweide

Speelweide

 

 


 

Outdoor Activiteiten

Finca Ebroasis heeft een samenwerking met het buitensport bedrijf Ebroasis Fishing & Outdoor. Dit bedrijf is van de kinderen van Bert & Yvette (finca eigenaren). Zie Activiteiten voor alle informatie vwb. de buitensport activiteiten. 

 

Canyoning

Canyoning

Kano

Kanoën

Ebro aan de finca

Via Ferrata


 

DRONE BEELDEN FINCA EBROASIS

 

Finca Ebroasis  | info@finca-ebroasis.nl
Top