FINCA   EBROASIS

 

 

 

Een nieuw begin.

Hallo, wij zijn Yvette en Bert en zijn sinds 2011 de trotse eigenaars van Finca Ebroasis. Na 22 jaar op een tropisch eiland te hebben gewoond wilden we wel een nieuwe uitdaging, en deze vonden wij in het prachtige Spanje

 

Na maandenlang zoeken op internet vonden we dan eindelijk de streek die ons het meeste aantrok en dat was Catalonie. Teneerste vanwege het sub tropische klimaat en zeker ook de natuur en de rust. De Ebro rivier is prachtig en bied veel mogelijkheden. De mensen zijn hartelijk, vriendelijk en zeer open. Alles rustig aan maar wel altijd behulpzaam. Culinair is het een fantastisch land. De tapa maaltijden, hier "Tapes" genoemd zijn overheerlijk, en natuurlijk niet te vergeten de "PAELLA".

De natuur heeft heel wat te bieden in Catalonie: natuurlijk de rivier Ebro die door de hele provincie stroomt, maar ook de natuurparken  " Dels Ports " en "Montsant", met gebergtes tot 1500 meter hoogte. Door dit gebied en langs de rivier loopt de "Via Verde", een prachtige fiets - en wandelroute.

Natuurlijk niet te vergeten de Costa Dorada - goudkust, met zijn prachtige stranden en kraakhelder water.

Misschien wel het meest aantrekkelijke is de rivier de Ebro. Een paradijs voor de vissport liefhebber, vogel liefhebber, maar ook voor een geweldige afkoeling in de hete zomermaanden.

Na vier seizoenen, de geweldige gasten en de medewerking van onze kinderen op de camping weten we zeker dat we er geen spijt van hebben.

Kortom alles binnen handbereik voor een nieuwe toekomst en graag willen we onze ervaring delen met U op onze finca, en bent U van harte welkom.

 

 

 

 

 

Klik hier om ons te vinden: