HOME
ONZE CAMPING
ACCOMMODATIES
ACTIVITEITEN
GASTENBOEK
CONTACT
ROUTEBESCHRIJVING
LINKS
PRIJSLIJST

ROUTEBESCHRIJVING FINCA EBROASIS

Finca Ebroasis bevindt zich net buiten het dorpje Ginestar, Tarragona. Zodra u bij de rotonde Pla del Pou bent is het nog geen minuut rijden tot de Finca Ebroasis. Via Google Maps kunt u de vertrekpunt invullen zodat het routebschrijving tot aan de Finca Ebroasis zichtbaar wordt. 

 

Ook kunt u de coordinaten invoeren via GPS of Google Maps: 41.04731, 0.6373125

 

Zodra u in het dorpje Ginestar aankomt kunt u contact opnemen met ons zodat wij u komen ophalen. Indien u zelf de route tot aan de finca Ebroasis wilt uitstippelen, dan raden we alsnog aan om van te voren te bellen om te reserveren / boeken. Dit om teleurstelling te voorkomen bij aankomst als het vol is. 

 

Het wordt gewaardeerd om de aankomsttijden te respecteren, deze zijn:

Tussen 08:00u - 13:00u en 16:00u en 22:00u. Indien het niet anders mogelijk is, graag van te voren overleggen.

google maps


CONTACT GEGEVENS FINCA EBROASIS 

 Yvette en Bert van Hout 

 

Finca Ebroasis

 

Unnamed Road,

43748, Ginestar 

Tarragona

Cataluña, Spain

 M: +34 - 608 032 099  Whats App

 

E: info@finca-ebroasis.nl

I: www.campingebroasis.com

Mandy Rijsdijk - van Hout

Ebroasis Fishing & Outdoor SCP.

 

Carrer Valleta 27,

43748, Ginestar

Tarragona

Cataluña, Spain

 

M: +34 616 379 738   Whats App

 

E: info@ebroasis.com

I: www.ebroasis.com

 

 


Vliegveld Reus Barcelona 

Met RYANAIR kunt u van Eindhoven Airport (EHV) - Barcelona Reus (REU) vliegen. Dit vliegveld ligt maar 30 minuten rijden van Ginestar. Goedkoopste is direct via de website van Ryanair te kijken voor goedkope vluchten. De vluchten van Ryanair gaan van april tot en met november. In de wintermaanden zijn er geen vluchten vanuit Eindhoven naar Reus. 

 

Transport vliegveld Barcelona Reus - Finca Ebroasis

Een auto huren is ook eenvoudig op het vliegveld van Barcelona Reus. U kunt een auto huren direct via Ryanair of via de verschillende auto verhuur maatschappijen op het vliegveld. 

 

Ook bieden wij een service aan om op het vliegveld op te halen en weg te brengen op de dag van vertrek. Dit moet altijd van te voren gecommuniceerd worden ivm. inplannen. Dit altijd tegen een aanbetaling.

 

Vliegveld Barcelona El Prat

Met transavia kunt u van Rotterdam Airport of Schiphol vliegen op Barcelona El Prat (BCN). Het vliegveld Barcelona El Prat (BCN) is zo'n 1:30u rijden vanaf de Finca Ebroasis. De vluchten van Transavia naar Barcelona El Prat gaan het hele jaar door. 

 

Transport vliegveld Barcelona El Prat - Finca Ebroasis

 Een auto huren is ook eenvoudig op het vliegveld van Barcelona El Prat. U kunt een auto huren direct via Ryanair of via de verschillende auto verhuur maatschappijen op het vliegveld. 

 

 Ook bieden wij een service aan om op het vliegveld op te halen en weg te brengen op de dag van vertrek. Dit moet altijd van te voren gecommuniceerd worden ivm. inplannen. Dit altijd tegen een aanbetaling.

 

Tevens is het mogelijk om met de Trein van Barcelona El Prat Airport naar Mora la Nova te reizen. Mora la Nova ligt 10 minuten rijden van Ginestar en eventueel kunt u ook hier door ons opgehaald kunnen worden. Indien u meer vragen en/of informatie wilt over het vliegen op de airports, neem dan contact op met ons. Wij antwoorden graag al uw vragen.

 

Finca Ebroasis  | info@finca-ebroasis.nl
Top