FINCA   EBROASIS

 

 

 

Plaatsen voor camper / caravans

Onze finca bevat 5 vaste jaarplaatsen voor caravans, met elektra aansluiting.  Verderop zijn meerdere plekken voor caravans, campers en vouwwagens, allen met elektra aansluiting. De toegang tot onze finca is vlak en goed te berijden.

 

 

 

 

Compleet ingerichte

                 Safari - Lodge tenten.

Tenten beschikbaar van 1 April - 31 Oktober

De safari tenten (XL= 4-6 personen, M= 4 personen en XL-Deluxe = 5 personen) volledig ingericht met: houten vloersysteem, vaste bedden met linnen - en beddengoed, opbergkasten, keukenblok met 4 pits gasfornuis en keukenuitrusting, eethoek. De tenten zijn 5x9 meter en 5x7,5 meter en hebben twee slaapcabines, woongedeelte en overdekt terras. Uw zorgeloze vakantie op maat. Voor deze tenten is een reservering noodzakelijk.

Voor BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN neem even contact met ons op, en we sturen alle informatie door.

 info@finca-ebroasis.nl

 

(meer foto's klik hier) 

 

 

 

Tentplaatsen

 

De finca beschikt over 15 tentplaatsen, deels in de schaduw en ook kort bij de rivier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De finca beschikt over toilet - en doucheruimtes voor dames en heren met gefilterd eigen bronwater, een gezamenlijke afwasruimte, een wasmachine (tegen vergoeding). Onze gasten hebben toegang tot de rivier om te vissen, zwemmen of activiteiten o.a kanoën. ( kinderen altijd onder begeleiding) Er is een ping pong tafel, Tafelvoetbal  en kinder speelweide. Tevens kunt U op ons terras een drankje nuttigen en 's avonds een dagmaaltijd genieten. Het dorpje Ginestar heeft 2 kleine mini - markets, 3 terrasjes en 2 bakkers. Op de Finca is er broodservice in de ochtend.

 

   

Pingpong tafel

 

Kinder speeltuin met BBQ hoek

 

 

 

 

 

 HEEFT U NOG VRAGEN OF WIL U MEER INFORMATIE NEEM DAN CONTACT MET ONS OP: