HOME
Wie zijn wij
ONZE CAMPING
ACCOMMODATIES
ACTIVITEITEN
GASTENBOEK
CONTACT
ROUTEBESCHRIJVING
LINKS
PRIJSLIJST

 

 

Een nieuw begin

 Hallo, wij zijn Yvette en Bert en zijn sinds 2011 de trotse eigenaars van Finca Ebroasis. Na 22 jaar op een tropisch eiland te hebben gewoond wilden we wel een nieuwe uitdaging, en deze vonden wij in het prachtige Spanje.

 

 Na maandenlang zoeken op internet vonden we dan eindelijk de streek die ons het meeste aantrok en dat was Catalonie. Teneerste vanwege het sub tropische klimaat en zeker ook de natuur en de rust. De Ebro rivier is prachtig en bied veel mogelijkheden. De mensen zijn hartelijk, vriendelijk en zeer open. Alles rustig aan maar wel altijd behulpzaam. Culinair is het een fantastisch land. De tapa maaltijden, hier "tapes" genoemd zijn overheerlijk en natuurlijk niet te vergeten de "paella".

 

 De natuur heeft heel wat te bieden in Catalonie, vandaar ook onze keuze om hier te komen wonen en werken. Natuurlijk de rivier Ebro die door de hele provincie stroomt. Een paradijs voor de vissport liefhebber, vogel liefhebber, maar ook voor een geweldige afkoeling in de hete zomermaanden. Ook de natuurparken "Dels Ports " en "Montsant" met gebergtes tot 1500 meter hoogte. Door dit gebied en langs de rivier loopt de "Via Verde", een prachtige fiets - en wandelroute. Natuurlijk niet te vergeten de Costa Dorada - goudkust, met zijn prachtige stranden en kraakhelder water. De "Terra Alta" één van de beste wijnstreken van de regio op maar 15' rijden.

 

 Sinds 2011 genieten wij van onze keuze, van de geweldige gasten en de medewerking van onze kinderen op de camping weten we zeker dat we er geen spijt van hebben.


Kortom alles binnen handbereik voor een nieuwe toekomst en graag willen we onze ervaring delen met U op onze finca, en bent U van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finca Ebroasis  | info@finca-ebroasis.nl
Top